Адреса: Житомир, пров. Скорульського 3

Телефон: (063) 460 06 06


Адреса: Житомир, пров. Скорульського 3

Телефон: (063) 460 06 06

E-mail: moc.liamg%40tz.aitapoetso


ЯК ВИБРАТИ ОСТЕОПАТА?

ЯК ВИБРАТИ ОСТЕОПАТА?

Як вибрати остеопата: прийом та лікування в остеопата в Житомирі, лікування дітей.

Остеопат – це фахівець із вищою медичною освітою, який використовує у своєму лікуванні остеопатичні методики. На цьому сайті ви дізнаєтеся все про остеопатію, як метод лікування, а також особливості прийому остеопата . Дитячий остеопат – це профіль лікаря, т.к. остеопат однаково лікує як дітей, і дорослих. Лікар-остеопат в Житомирі на першому прийомі проведе діагностику, розповість про курс лікування, дасть рекомендації та скаже, скільки прийомів може знадобитися. Прийом остеопату здійснюється строго за записом, на цьому сайті ви можете записатися на прийом до лікаря. Лікування в остеопату здійснюється з урахуванням віку пацієнта, а також анамнезу захворювань.

Нині в нашій країні є кілька остеопатичних шкіл. В одних навчаються лише лікарі, в інших навчають людей без вищої медичної освіти. Добре це чи погано вирішувати Вам!

Коли дізнаєтеся ціну одного сеансу остеопатичного лікування не дивуйтеся, навчання дуже дороге, т.к. проходить із залученням зарубіжних фахівців. До речі, у багатьох країнах остеопатії навчають «не лікарів», проте навчання там триває 5-6 років щоденних занять! Хороший остеопат завжди навчається, він перебуває у постійному пошуку способів покращення здоров'я для своїх пацієнтів.

Вибирати лікаря-остеопата краще по пораді знайомих. Вибір остеопату – важкий процес, хоча кілька рекомендацій можна дати. По-перше, остеопат повинен бути лікарем з вищою медичною освітою – це буде гарантувати, що він здобув гідну освіту. Але головне – остеопат має бути зарекомендованим фахівцем  перед своїми колегами та пацієнтами, яким він допоміг.

P.S. Усім доброго здоров'я та гарного настрою